LIVSDOULA

 – Den bedste støtte i din fødsel

At vælge en Livsdoula

Når man er “LIVSDOULA” har man lært at bruge doula begrebet i eget liv og til hjælp i andres liv. 

At være doula er som alt andet her i livet en lang rejse i egen udvikling.

“Vi kan kun komme så dybt i andres hjerter som vi er i os selv…”

For at hjælpe kvinder og par i fødslens univers, er vi nødt til at have ro i os selv først, for derefter at kunne være 100% til stede for vores klienter. 

En fødsel er en kæmpe transformation/rejse, der sker i livet og det kan være det stærkeste og smukkeste mennesket gennemgår, men det kan også være det mest traumatiske. Mine Livsdoulaer er bro-byggere og gate-keeper i alle facetter af denne proces. 

Ud over et hav af kompetencer som fx urtelære, rebozomassage, homøopati, moxa, Spinning Babies, amning, motherblessings, rebozolukning, lotusfødsel, placenta-præparater og meget mere, så har mange af mine doulaer en masse ekstra kompetencer som fx akupunktur, gravidmassage, yoga, essentielle olier og meget meget mere. 

Herunder kan du finde den doula der passer bedst til dig

Previous slide
Next slide

Din Livsdoula:

Lea Nikander

Bosat i Lynge (i Nordsjælland) med min mand og min datter på snart 3 år. Jeg er uddannet Kinesisk RAB Akupunktør med speciale i fertilitet og graviditet, zoneterapeut samt Livsdoula. Jeg brænder for at hjælpe kvinder og par gennem fertilitet, graviditet, fødsel og efter fødsel. Jeg arbejder med kroppen som en helhed, og derfor er det vigtigt for mig både at kunne behandle, støtte, vejlede og skabe ro og tryghed hos de par og kvinder der finder vej til mig. Jeg nyder og brænder for, at være med på hele din/jeres rejse - både i svære og lykkelige stunder. Mine doula forløb består derfor både af behandlinger (akupunktur, zoneterapi og kranio sakral terapi), vejledning omkring homøopatisk støtte til kroppen, samtaler, fødselsforberedelse, ammesnak, rebozo behandlinger og meget andet. Vi kan skædersy forløbet fuldstændig efter dit/jeres ønsker og behov. Har du/I lyst til at vide mere om mig eller at vi tager en uforpligtende snak, så kontakt mig endelig. Jeg glæder mig til at møde dig/jer.
Sjælland

Relevante uddannelser/kurser:

 • Livsdoula uddannelsen v/ Jordemoder Ann-Emilie Augustinus, 2022
 • Homøopati til brug under graviditet, fødsel og barsel v/ Stine Ruge, 2022
 • Homøopati for fødselshjælpere v/ Mette Mitchell, 2021
 • Fertilitet, behandling med øreakupunktur, kosttilskud og urter v/Rikke Godthjælp, 2019
 • Kranio sakral terapi til behandlere v/Zonecollega Danmark, 2019
 • Kranio sakral terapi til ansigt og hoved v/Dig i centrum, 2019
 • AcuBith akupunktur til gravide v/ Johanne Sigumfeldt, 2018
 • AcuBith akupunktur og akupressur til barselskvibder og spædbørn v/ Johanne Sigumfeldt, 2018
 • Zoneterapi v/ Den danske zoneterapeut skole, 2017
 • Alternativt baby/børnebehandler (akupunktur, zoneterapi og Kranio sakral terapi) v/Katrine Birk 2016
 • Kinesisk RAB akupunktør, Medicinal Acupuncture v/Jiewie Chen kinesisk læge, 2016

Anbefaling

“Jeg giver Justine og hendes behandlinger de varmeste anbefalinger. Jeg var inden behandlingen en smule skeptisk over, hvad den kunne gøre for mig, men det blev meget hurtigt manet til skamme. Og med rigtig god grund. Justine formåede med sin rebozobehandling at skabe en ro og et håb i en rigtig svær tid, som var præget af stor uvished og frygt i min graviditet. Hendes rolige, omsorgsfulde og betænksomme person skabte en øjeblikkelig tillid og tryghed, som for mig var en forudsætning for, at jeg kunne give slip på mine mange spændinger og slappe af. Justine formåede ikke kun at læse spændingerne i mine muskler og led, men også at få mig til at mærke mig selv og min graviditet igen. Efter behandlingen stod jeg tilbage med en følelse af, at noget tungt var blevet fjernet fra mine skuldre og derudover en følelse af, at jeg havde været i meget fagligt dygtige hænder.” – Asta. 

Michelle Lykke

Som doula tilbyder jeg holistisk og kærlig støtte igennem graviditeten, fødslen og tiden efter. Jeg ser dig som en helhed, og inkludere dine følelser og værdier på bedst mulige måde. Som et supplement til det offentlige tilbud, kan jeg give dig mulighed for også, at tilgå naturens store katalog. Jeg vil vejlede dig til at bruge din krops egen intelligens, og jeg vil præsentere dig for bivirkningsfrie alternativer. Mit ønske er at hjælpe dig til, at tage ejerskab over denne transformerende og vigtige periode af dit kvindeliv. Jeg har erfaring på fødegangen og i hjemmet, og kan tilbyde lån af fødekar med alt nødvendigt udstyr til hjemmefødslen. Privat er jeg bosat i Snoghøj med min mand og vores to børn Mischa og Philip. Bag mig har jeg to gode og transformerende fødsler, som bragte mig i en dybere kontakt til mig selv. Jeg oplevede også en stor sårbarhed igennem hele processen, og særligt i tiden efter med en lille nyfødt. I takt med jeg selv voksede i moderskabet, voksede et ønske om, at støtte andre kvinder og familier i denne smukke overgang. Bag mig har jeg 3 yogauddannelser, samt flere kurser indenfor mindfulness, meridianlære og Qi Gong. Derudover er jeg certificeret AromaTouch behandler tilbage i 2012, og har et stort kendskab til æteriske olier og deres effekt, også under graviditet, fødsel og barsel. Jeg har en stor interesse for kroppens energisystem og metasundhed, og elsker at søge ny viden indenfor denne komplekse verden.
Kontakt
reg. midt/syd

Relevante uddannelser/kurser:

 • Livsdoula uddannelsen v/ Jordemoder Ann-Emilie Augustinus – 2020
 • Gravidyogalærer uddannelsen v/ Yojo Anne Ruby & Maria Allingham – 2020
 • Homøopati for professionelle fødselshjælpere v/ Mette Mitchell – 2020
 • Rebozo kursus v/ Marta Orbis fra Fødeklinik Maia – 2020
 • Kursus til brug af akupressur og moxa under graviditet, fødsel og barsel v/ Camilla Gliemann fra AkupunktAkademiet – 2020 og 2022
 • Spinning babies kursus v/ Rachel Shapiro – 2021
 • Grunduddannelse i amning v/ Astrid Givard & Elisa Luna – 2021
 • Homøopati til brug under graviditet, fødsel og barsel v/ Stine Ruge – 2021

Anbefaling

”Vi var så heldige at få Nete som doula …  
Fra første møde oplevede vi Nete som en tryg og varm person, fuld af lyst til at hjælpe og støtte os i vores rejse. I graviditeten hjalp hun mig med alt fra rebozomassage, åndedrætsøvelser og lindrende yogaøvelser til musikforslag til fødeplaylisten – og gennem gode samtaler hjalp hun mig med at sætte ord på og bearbejde de mange følelser, som opstod tæt ved termin, så jeg følte mig klar til at føde. Under selve fødslen var Nete en kæmpe støtte og hjælp! Hun hjalp mig gennem veerne … hun lindrede mine smerter i fødekarret gennem tryk på min lænd; hun sørgede for at jeg fik noget at drikke; varmede vand; tog billeder (også lige efter fødslen – det er så dejligt at have!) – hun var på alle måder det ekstra sæt støttende, omsorgsfulde hænder, som vi slet ikke vidste, at vi havde brug for! 
Vi er så glade for at Nete var med os, og for alt det hun gav os undervejs.  Hun var med til at give os den fødsel vi drømte om, og det vil vi altid være taknemmelige for.”  
– Kristine, Faaborg 

Chamilla Faust Østergaard

Livsdoula, intuitiv healer og viskvinde. I mine hænder kræves der ingen forklaringer, jeg ser dig, og favner dig blidt lige dér, hvor du står i livet. Med dyb ro og nærvær, er det mit ønske at give dig tillid og fodfæste i dig selv. Jeg laver dybe healende rebozolukninger. Sådan en oplevelse kan ikke forklares, men må mærkes i egen krop. Jeg udfører sjælerejser og hjælper mennesker med at finde svar i det til tider uforståelige imellem denne verden og den næste eller det liv der har været før. Kalder det på dig kan jeg kontaktes på tlf: 22 98 55 13
vestjylland

Anbefaling

“Der findes ikke ord der beskriver Chamillas evner.

Hun har hænder, der mærker. Ser. Giver. Lytter. Healer. Hun er så ydmyg, naturlig og jordbunden samtidig med at hendes energi er i dyb forbundethed med noget, der er langt større end os mennesker og som trækker tråde tilbage i historien og andre liv.
Under Chamillas hænder og i hendes nærvær, føler man sig tryg, set og holdt. Og man fyldes af ydmyg ærefrygt over hendes evner, som hun på ingen måde skilter med og som hun besidder og anvender med største naturlighed.” – Nete. 

Relevante uddannelser/kurser:

 • Læreruddannelsen VIA 2014
 • Yogauddannelsen i Aarhus ved Tanja Sofie (200 timer) 2017
 • Yojo gravidyoga uddannelse ved Maria Allingham og Anne Ruby (90 timer) 2019
 • Livsdoulauddannelsen ved Ann-Emilie Augustinus 2020
 • Rebozo kursus 1 og 2 ved Marta Orbis fra Fødeklinik Maia 2020
 • Kursus til brug af akupressur og moxa under graviditet, fødsel og barsel AkupunkturAkademiet 2020
 • Yojo efterfødselsyoga uddannelse ved Maria Allingham og Anne Ruby 2021