Moder jord

Jordemoder Ann-Emilie Augustinus

Rebozo-lukning

Den absolut BEDSTE BARSELSGAVE du kan give dig selv. 

En rebozo lukning foregår i dit hjem. Det er en nænsom massage hvor dine organer masseres på plads igen i kroppen og hvor rebozoen bruges til at stramme og lukke kroppen igen. Bl.a. bækkenet har givet sig og åbnet sig enormt i graviditeten og fødslen og at mærke rebozoen lukke sammen på knoglestrukturen kan give dig en følelse af at få hold på dig selv igen. 

En rebozo-lukning er en hjælp til kroppens heling efter graviditet og fødsel. Jeg vil hjælpe dig med at takke din krop for det kæmpe store stykke arbejde den har lavet. 

Har du haft en traumatisk fødsel er en rebozo-lukning meget healende og du må ikke blive overrasket hvis kroppen bare reagerer og du måske fælder en tåre. Bare lad det komme… det er okay. Jeg har dig!

En rebozo-lukning ER meget magisk og der kan ske spirituelle ting du aldrig har oplevet før. Det er ikke en garanti men det kan ske… Hvis det er noget for dig kan man evt. kombinere lukningen med en trommerejse. 

 

Jeg vil medbringe en te du kan indtage før behandlingen og drikke i dagene efter lukningen. 

En rebozo-lukning udføres bedst når man er to og jeg har derfor ofte en af mine Livsdoulaer med ude til at assistere, men en partner eller søster eller bedstemor kan sagtens hjælpe istedet. Dette giver kun en endnu mere kærlig behandling til mor. 

Du skal gerne lige være stoppet med at bløde inden du modtager behandlingen og gerne inden de første 40 dage efter fødslen. Men det er aldrig for sendt at modtage en lukning, heller ikke selvom der er gået år. 

Kort lukning 2-3 timer. Indeholder en kort rebozo-massage, te, aromaterapi og lukning –  2750kr

 

Hel ceremoni med urte-damp-bad, fuld kropsmassage med mandelolie, te, aromaterapi, lukning. 3-5 timer. – 4450kr

Ring for at bestille en rebozo-lukning.

7111 2889