Moder jord

Jordemoder Ann-Emilie Augustinus

Fødselsmodning

Fødselsmodning kan gives fra graviditetsuge 37+0. 

Jeg tilegner modningen så det passer bedst til dig. Vi begynder med en kort samtale så både hoved og krop er klar til fødsel.

Grundformen på modningen er at du for en rebozomassage og derefter bliver svøbt i rebozoer så der kommer balance i dit autonome nervesystem – sympatiske vs parasympatiske.

At blive svøbt i rebozoerne aktiverer følesansen (ligesom et full-body-kram) og derigennem dit parasympatiske nervesystem som er det nervesystem der aktiverer alle de lækre fødehormoner og endorfiner. Vi vil gerne dæmpe dit sympatiske nervesystem som er kamp/flugt/frygt reaktioner da de stoffer der udløses her virker som gift for dine fødehormoner. 

Når du ligger der i et dejligt stort kram, vil jeg give dig akupressur mens du tales igennem en guidet meditation som vil give dig kontakt til dit barn og lære dig en smutvej til at kommunikere med dit barn selv under pressede situationer som en fødsel. 

Foregår behandlingen i klinikken vil du opleve beroligende æteriske olier og meditativ musik.

Fortsæt behandlingen derhjemme

Fødselsmodning kan bestå af akupressur og moxa, (en kinesisk varmebehandling på akupressurpunkter) og rebozo.

Jeg kan lære dig og din parter flere af elementerne så I kan fortsætte modningen de næste dage.  I kan endda låne en ægte rebozo af mig mod et depositum på 450kr.

Graviditetsuge 40+5

Når du når til graviditetsuge 40+5 kan man bl.a. forsøge med hindeløsning eller bryststimulation. Det er også fra dette tidspunkt du og din partner kan modne din krop og øge dit oxytocin (fødehormonet) ved nærhed, kys, kram, massage og sex/orgasmer.