En konsultation i hjemmet tager som regel 1-1,5 time den første gang. Herefter max en time pr. gang. Jeg har i princippet konsultationer overalt i DK, men hovedsagligt Jylland og Fyn.

En konsulation koster 650kr.

(Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark kan der gives tilskud.)

Ved transport på mere end 30 min tillægges kørselsgodtgørelse på 200kr pr kørt time, ud over de 30 min, da jeg ikke kan have andre klienter ,når jeg bruger tid på landevejen.
(Dvs ca. udenfor radiusen Fredericia, Kolding, Billund, Give, Tørring, Horsens fra Vejle). Bor du fx i Århus koster transporten knap 150kr frem og tilbage.

Konsultation i jeres hjem.

Tanken bag dette er, at det er jeres hjem i føler jer mest trygge i.
I skal ikke indordne jer under mine præmisser, men jeg under jeres.
Det er altid virkelig hyggeligt at komme i jeres hjem og så er det praktisk! Både for jer men også for mig.
Jeg kan udføre alle nødvendige jordemoder undersøgelser i hjemmet og har min kuffert med altid. Den indeholder alt lige fra homøopati, rebozo, stetoskop, urin-tests, blodtryksapparat og meget meget mere.

Når jeres jordemoder kommer til jer og at I er, hvor I har det bedst, gør at vi kommer meget dybere og hurtigere ind til kernen af jeres behov. Og vi kommer omkring hele jeres liv.

Dvs det fx ikke hjælper noget at tale om hvile for plukkeveer, hvis der i virkeligheden ligger en masse tanker, måske angst, og blokerer og fylder kroppen med stress-hormoner. Samtalen er derfor vigtig, men er der et andet og større behov, Fx et barn der vender med numsen ned eller en mor med en øm krop, så er det det vi behandler først og bagefter kan der måske/måske ikke blive ro til en lille samtale. Som regel er der ikke kun én ting der skal adresseres når det handler om en gravid kvinde. Der skal tages hånd om hele kvinden, både fysisk og psykisk og som regel har de to ret meget indflydelse på hinanden.
Det er altså ikke kun en samtale om ernæring og vitaminer og en kort fysisk undersøgelse der er tale om, når jeg kommer på besøg.
Jeg lærer jer at kende. Derfor er det at foretrække at I begge to er der.